Adelholzener – Active O2 0,5L

Adelholzener – Active O2 0,5L

kr 840,00

  • Pakning: Brett à 24
Varenummer: I/A Kategorier: ,
Nullstill

Beskrivelse

Adelholzener – Active O2, 0,5L

Smakstilsatt vann med 15 ganger mer oksygen enn annet vann fra Adelholzner.

Oksygen fraktes med blodet og brukes til forbrenning a1v næringsstoffer i cellene, oksygen er derfor uunnværlig for kroppens væskeopptak og derav væskebalanse.

For å dekke opp væskebalansen i løpet av dagen, under eller etter trening, er det nødvendig og innta veske. Det er forskning som viser at så lite som 2% veskemangel reduserer styrken med opptil 10%. Tenk deg hva det utgjæør for deg! Under dagen er det hovedsaklig vann som bør være primærkilden, før og under trening er det meget gunstig å drikke noe som også inneholder mineraler. Valg av drikke under trening bør gjøres med omhu, da feil væskeinntak kan redusere prestasjonen og føre til ubehag. Velger du vårt oksygenberikende vann fra Adelholzner er du sikker.

Spesielt godt egnet under aktivitet med høy puls grunnet det høye oksygeninnholdet. Drikk ca én flaske pr. 30-60min trening, eller når du er tørst!

Skal ikke erstatte en variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et balansert kosthold og en sunn livsstil.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter og gode tilbud fra oss!

Takk for at du registrerte deg!