N4sports – 100 % NATURES WHEY

N4sports – 100 % NATURES WHEY

Proteinpulver fra N4sports – 100 % NATURES WHEY

– En kickstarter for din muskelvekst!

Finnes i 3 gode smaker: Sjokolade, jordbær og vanilje.

En porsjon gir deg 30 gram høykvalitets protein og 7,8 gram naturlig forekommende forgrenede aminosyrer til hjelp i muskel utvinning uten tilsatt sukker, fyllstoffer eller blandinger. Dette kvalitets pulveret har blitt instantisert for å blande enkelt ved hjelp av en shaker.

 

Gå til nettbutikken

Hvem bør ta 100 % NATURES WHEY

Lidenskapelige, engasjerte og målbevisste idrettsutøvere som er resultatorienterte for hver treningsøkt velger den beste protein pulver shake. De verdsetter kvalitet, konsistens og en leverandør de kan stole på å gi dem en høy standard produkter som drivstoff for kosthold, mosjon og ytelse

Hva gjør den?

Etter trening bruker kroppen din protein for å reparere og gjenoppbygge muskelfibre. Proteinpulver fra N4sports er lett fordøyd i magen, noe som betyr at det gir en rask levering av protein til musklene. Dette er spesielt viktig umiddelbart etter trening, når muskelen har blitt brutt ned. Myse er også en kilde for forgrenede aminosyrer (BCAA), inkludert leucin.

Når er den beste tiden å bruke N4sports 100 % NATURES WHEY?

100 % NATURES WHEY er raskt absorberende, så er best å nyte først om morgenen og / eller i løpet av 30 minutter rett før eller rett etter trening. Tilsett 30g pulver sammen med vann i en shaker og rist. Du kan bruke melk for en høyere mengde protein.

Share this post

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter og gode tilbud fra oss!

Takk for at du registrerte deg!