N4sports – 100% Natures Whey

N4sports – 100% Natures Whey

kr 249,00kr 849,00

Varenummer: I/A Kategori:
Nullstill

Beskrivelse

N4sports – 100% Natures Whey – THE WHEY IT IS

Bidrar til å reparere kroppens celler, muskler og benmasse.

Whey protein er en rik kilde til naturlig forekommende BCAA, som er viktige for de som
har en aktiv livsstil. Kroppen krever større mengder av disse aminosyrer under og etter trening. Lave BCAA nivåer bidrar til utmattelse og bør erstattes innenfor en time eller raskere. Whey protein shakes tjener således en hensikt, pluss at de smaker godt. En studie fra 2009 ved McMaster University i Ontario i Canada fant at, til tross for å være i ro, så hadde personer som spiser whey ni ganger større muskel reparasjon og vekst enn de som spiste andre typer protein (kasein og soya). Etter trening, hadde den samme «whey gruppen» 122 prosent større muskelproteinsyntese i forhold til «kasein gruppen» og 31 prosent større enn «soya gruppen».

Proteiner gjør deg slank!

Et høyt inntak av proteiner får spesielle fettceller i kroppen til å brenne fett som varme. Det forklarer hvorfor proteinslankekurer virker. Mange folk som slanker seg har valgt å spise mer proteiner og færre karbohydrater. Nå avslører ny forskning fra NIFES og Københavns Universitet en overraskende årsak til at en slik slankekur virker. Proteiner aktiverer en liten mengde brune fettceller i kroppen, som har den spesielle egenskapen at de ikke lagrer energi, men forbrenner den. Med andre ord: Hvis du spiser mye proteiner, blir kaloriene i kroppen din omdannet til varme i stedet for å sette seg som fett på sidebeina.

 

Ingredienser

Sjokolade smak: Myseprotein konsentrat (fra melk), Kakaopulver, Fortykningsmiddel (Xanthan Gum), Emulgeringsmiddel (Soya Lecithin), Sjokoladearoma, Karamell Aroma, Antiklumpemiddel (Tri Calcium Fosfat), Vanilje Aroma, Søtstoff (Sukralose),

Jordbær smak: Myseprotein konsentrat (fra melk), Jordbær Aroma, Rødbetjiuce pulver, Fortykningsmiddel (Xanthan
Gum), Emulgeringsmiddel (Soya Lecithin), Ascorbinsyre, Antiklumpemiddel (Tri Calcium Fosfat),
Søtstoff (Sukralose), Vanilje Aroma

Vanilje smak: Myseprotein konsentrat (fra melk), Antiklumpemiddel (Tri Calcium Fosfat), Vanilje Aroma, Fortykningsmiddel (Xanthan Gum), Emulgeringsmiddel (Soya Lecithin), Søtstoff (Sukralose) Karamell Aroma

100 % NATURES WHEY er raskt absorberende, så er best å nyte først om morgenen og / eller i løpet av 30 minutter rett før eller rett etter trening. Tilsett 30g pulver sammen med vann i en shaker og rist. Du kan bruke melk for en høyere mengde protein.

Skal ikke erstatte en variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et balansert kosthold og en sunn livsstil.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta nyheter og gode tilbud fra oss!

Takk for at du registrerte deg!